Twinputki Oy palvelee koko suomen alueella

Twinputki Oy asentaa ja huoltaa automaattiset sprinklerilaitteistot vankalla ammattitaidolla koko Suomen alueella. Meillä on vuosikymmenien ajalta alan kokemusta, ota yhteyttä!

Yhteystiedot:

Twinputki Oy

Myllynummentie 2

04250 KERAVA

09 2797 810

twinputki@twinputki.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Twinputki Oy
Myllynummentie 2
04250 KERAVA

Y-tunnus: 0814603-9
Puh: 09 2797 810

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Twinputki Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Laskutusosoite verkkolaskuille:

verkkolaskuosoite: 003708146039
operaattori: Pagero
välittäjän tunnus: 003723609900


Laskutusosoite paperilaskuille:

Twinputki Oy
OVT 003708146039
PL 908
02066 DOCUS CAN

Henkilökunta

Jari Kojo
Toimitusjohtaja 
Gsm: +358 40 744 1108
jari.kojo(at)twinputki.fi

Pertti Kojo
Projektipäällikkö
Gsm: +358 400 463 283
pertti.kojo(at)twinputki.fi

Tero Sahala
Projektipäälikkö / vastaava suunnittelija
Gsm: +358 400 461 995
tero.sahala(at)twinputki.fi

Juhani Tiainen
Projektipäälikkö 
Gsm: +358 50 325 1425
juhani.tiainen(at)twinputki.fi

Tero Viitanen
Sprinklerisuunnittelija
tero.viitanen(at)twinputki.fi

Varasto
Gsm: +358 45 114 6013

Mirja Kojo
Taloushallinto / kirjanpito
mirja.kojo(at)twinputki.fi

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 4Jaa