Twinputki Oy tekee sprinklerilaitteistojen työt pääkaupunkiseudulla palvelutaloissa ja asuinrakennuksissa

Sprinklerijärjestelmät koko suomen alueella osaavilta ammattilaisilta

Yrityksemme on sprinklerialan kiistaton ammattilainen. Me tarjoamme asiakkaillemme koko Suomen alueella kaikki sprinklerijärjestelmien työt suunnittelusta ja asennuksesta huolto- ja ylläpitotoimintoihin asti.

Asennamme uutta ja huollamme vanhaa

Toteutamme sprinklerijärjestelmien asennuksia ja huoltoja sekä uudis- että saneerauskohteissa. Olemme olleetkin mukana toteuttamassa useita merkittäviä projekteja suurillekin asiakkaille. Tutustu referensseihimme!

Hoidamme tasokkaasti kaikki työvaiheet

Pystymme suorittamaan laadukkaasti kaikki sprinklerijärjestelmiin liittyvät työvaiheet suunnittelusta toteutukseen. Sprinklerijärjestelmät ja niiden asennus ammattitaidolla ja kokemuksella.

Tarvittaessa insinöörimme suunnittelee ja hyväksyttää kohteenne sprinklerijärjestelmät paloviranomaisella, jonka mukaan asennusryhmämme asentaa suunnitellun järjestelmän. Vaihtoehtoisesti asennusryhmämme voi asentaa kohteen järjestelmän asiakkaalta saatujen suunnitelmien mukaan. Sprinklerijärjestelmät kuuluvat ykkösosaamiseemme.

Asennuksen jälkeen huolehdimme tarvittaessa myös laitteiston toiminnasta, sillä tarjoamme asiakkaillemme huolto- ja ylläpitotoimet säännöllisin väliajoin.

Kysy lisää

Olemme tunnettu toimija alallamme, sillä pystymme toteuttamaan asiakkaillemme kaikenlaiset projektit sovitussa aikataulussa. Hyvin koulutettu henkilökuntamme ylläpitää osaamistaan jatkuvasti opiskelemalla alan viimeisimpiä muutoksia.

Olemme TUKES:n hyväksymä virallinen automaattisten sprinklerilaitteistojen asennus- ja huoltoliike. Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme?

  •  Sprinklerijärjestelmien asennus
  •  Sprinklerijärjestelmien huolto
  •  Sprinklerijärjestelmien suunnittelu
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Twinputki Oy
Myllynummentie 2
04250 KERAVA

Y-tunnus: 0814603-9
Puh: 09 2797 810

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Twinputki Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 7Jaa